SLAGERIJ & TRAITEUR DONCKERS

TRAITEURFOLDER 2022 : VERWACHT IN JANUARI

Wenst u reeds informatie of een datum vastleggen ?
Contacteer ons : 

Scroll Down

Een offerte op maat of bestellen ?

Bedankt voor je bericht!

Traiteur

Editie 2020

Logo DONKERS zonder achtergrond.gif

3. Buffet

feestelijke Party

COVID 19 maatregelen

Wij volgen steeds de voorgeschreven
maatregelen op. Door de snellere versoepelingen zullen wij u
hiervan op de hoogte brengen 
welke er op dat moment gelden.
 
U kan ook steeds bij ons  terecht voor meer informatie hieromtrent.

Wij verzorgen uw feest op locatie vanaf 35 volwassenen. Gelieve hiermee rekening te houden. Voor vragen omtrent COVID19- maatregelen of andere vragen kan u steeds terecht: slagerijdonckers@gmail.com

Barbecue

2. Sharing plates & tables

1. Barbecue

Wij helpen jouw feestje naar een succes. 

Slagerij & Traiteur Donckers is gespecialiseerd in ambachtelijke charcuterie uit eigen atelier en varkenvlees  van eigen kweek. Elk proces vindt plaats in ons atelier en dit geeft jouw de beste kwaliteit en smaak. Elk stuk vlees vertelt zijn eigen verhaal en dit delen wij graag met jou en je gezelschap.

70537683_737171323387971_889795745735193

Apero

Sharing plate - - - - - - - - - - - - - - - - - - .

bekijk bovenaan voor details

BBQ hapjes - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  .

Mini limousin burger, kippenshaasje met spek,

traaggegaard buikspek, porchetta spetsersvarken,

nacho's en dipsaus

Dessert

Chocomousse - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

Tiramisu - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

Rijstpap - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

 

Assortiment mini desserts  - - - - - - - - - - - op aanvraag

Seizoensdessert  - - - - - - - - - - - - - - - - -  op aanvraag 

Barbecue: traiteur

vanaf 35 volwassenen

borden & bestek inbegrepen

Klassieke barbecue - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

Klassiekers op de barbecue: BBQ worst, gemarineerde kipfilet, gelakt buikspek van het Spetsersvarken, spetserssaté, kruidenburger en grillworstspies. Vergezeld van een rijkelijk groentenbuffet: eieren, tomatensalade, wortelen, komkommer met feta en granaatappel, quinoasalade, koude pasta en aardappelsalade. Inclusief broodjes en koude sauzen.

Premium barbecue - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Wanneer het meer mag zijn: BBQ worst, kippenhaasje met spek, kalkoensaté, spare ribs van de chef, gemarineerde Limousin tournedos, traaggegaard buikspek van het Spetsersvarken.  Het vlees wordt aangevuld met een rijkelijk groentenbuffet: eieren, tomatensalade, wortelen, komkommer met feta en granaatappel, quinoasalade, koude pasta en aardappelsalade. Inclusief broodjes en koude sauzen.

Luxe barbecue - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Verras je gezelschap: BBQ worst, op vel gebakken zalmfilet, spetsersaté, gemarineerde Limousin tournedos, spare ribs van de chef en Limousin burger. In combinatie met ons rijkelijk groentenbuffet: eieren, tomatensalade, wortelen, komkommer met feta en granaatappel, quinoasalade, koude pasta en aardappelsalade. Inclusief broodjes en koude sauzen.

Exclusieve barbecue - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Het beste van de grill: porchetta van het Spetsersvarken en Limousin tournedos beide aan het stuk gebakken en ter plaatse afgesneden, verse zalmfilet op de vel gebakken, barbecueworst en kippenhaasje met spek. In combinatie met ons rijkelijk groentenbuffet: eieren, tomatensalade, wortelen, komkommer met feta en granaatappel, quinoasalade, koude pasta en aardappelsalade. Vergezeld van koude en warme sauzen en op de grill gebakken focacciabrood.

Sharing tables

-- TRAITEUR: vanaf 35 volwassenen --

De sharing table is een luxe manier van vieren, een echte eye-catcher op jouw feest. Elke tafel wordt ter plaatse gemaakt met de meest verse en lokale producten. Uw gasten zullen hun ogen en smaakpapillen niet geloven! Elke tafel is uniek en wordt gemaakt naar jouw wens. Contacteer ons voor een offerte op maat: slagerijdonckers@gmail.com

Weide tafel

images_edited.jpg

Rijkelijk gevulde tafel met ambachtelijke en lokale producten. Charcuterie uit eigen atelier, lokale kazen en verse dips. Aangevuld met verschillende soorten crunch, selectie vers fruit en zoetigheid zoals mini donuts en brownies. (inclusief brood)

-

Apero tafel

download.jpg

Weelderige tafel gevuld met charcuterie uit eigen atelier, lokale kazen, verse dips en bijpassende tapas zoals olijven, tomaat/ mozzarella, grillworst en nog meer. Selectie vers fruit, crunch en dessert om vingers bij af te likken. 

(inclusief brood)

Thema tafel:

op jouw maat

images (1).jpg

Verbaas je gasten met jou unieke feestbuffet. Heb je specifieke voorkeur naar vlees, tapas, kaas, ... of liever meer dessert. Wij bespreken dit graag met jou en werken een voorstel uit op maat. Alles is mogelijk. 

Contacteer ons: slagerijdonckers@gmail.com