Voel je goed bij lekker eten. 

Lekker en verantwoord eten mag geen opgave zijn. Wij helpen jou aan

kwaliteitsvol vlees dat gekweekt wordt in eigen weide en ambachtelijk wordt bewerkt tot het vreugdemoment op jou bord. 

Slagerij Donckers.

Trotse Ambachtsman en eigenaar van het Handmade In Belgium label

Vers vlees

Maaltijden

Charcuterie

Jij weet als geen ander hoe je jouw gezin kan verrassen met lekker eten. Wij hebben een uitgebreid assortiment en versnijden jou biefstuk of gebraad op maat. 

Al ons varkenvlees is eigen kweek : 't Spetsersvarken

en voor ons rundvlees werken wij voornamelijk met LIMOUSIN rundvlees. 

Gun jezelf tijd met onze kant en klare maaltijden. Wij bereiden elk gerecht met passie voor ons gezin en vrienden. 

Wij werken volgens de seizoenen en gebruiken streekgebonden producten. Heerlijk vers. 

Enkel het beste is goed genoeg. Wij maken ambachtelijke charcuterie zonder toevoegingen of bewaarmiddelen. 

Versnijden, pekelen, drogen, koken en drogen gebeurt allemaal in ons atelier. Elk stuk charcuterie kent zijn verhaal. 

Wij helpen je kiezen.  

Gert Donckers, slager

Gert, onze slager, helpt jou aan het beste stuk vlees. Hij is altijd hard aan het werk om onze toonbank te vullen met het lekkerste vlees en de beste charcuterie. Een perfectionist die streeft naar het beste.

Sanne Verdonck, kok

Heb je vragen over een gerecht of bereidingswijze, dan moet je bij Sanne zijn. Zij bereidt alle gerechten en zorgt voor de fijne afwerking. Een foodie met een passie voor alles wat lekker is. 

Mahalia Van Cantfort, winkelverantwoordelijke

Mahalia geeft jou een lach op je gezicht. Altijd opgewekt en vrolijk geeft ze jou de  beste service en snijdt jou vlees op maat. Advies over wat je wil eten of een diep gesprek ,Mahalia weet raad. 

Volg ons:

©2020 slagerij Donckers